TV-sztárok

Kórházba került az ÖsszeEsküvők anyósa

Az ÖsszeEsküvők megcsalt arajelöltjének, Mónikának az édesanyja, Gyöngyi hatalmas jelenetet rendezett és kórházba is került.
„OrgiaRicsi” és anyukája

Az asszony pár napja a késő esti Esküdj! című műsorban már kijelentette, hogy be fog menni a rezidenciára és felnyitja lánya szemét, akinek párja, Ricsi valóságos orgiát tartott a félig kopasz Nikóval.
Gyöngyi megkapta az esélyt, hogy találkozzon a játékosokkal. Lányának azt mondta: még csak eszébe se jusson tovább a hűtlen Ricsi mellett elképzelnie az életét. Gyöngyi magával vitte a Niko és Ricsi nem éppen visszafogott aktusáról készül fotókat, amellyel alaposan sokkolta a lányát, majd a TV2 valóságshow-jának több szereplőjét is kiosztotta – írja a Blikk.

„Niko kezdte, taperolta a vízben, nem mondom, mert jellemtelen volt. Végig szexeltek kőkeményen, mutatok róla fotókat is, kinyomtattam és elhoztam. Itt van, adjátok körbe – mesélte nem éppen higgadtan, majd Nikóhoz fordult. – Megérte megalázni a gyerekemet így? Megérte?” – kérdezte dühösen, majd Ricsi anyját, Évát is elővette, amiért csendben tűri az eseményeket.

Gyöngyi egyébként azt mondta lányának, hogy rettentően felzaklatták az események, olyannyira, hogy kórházba is került hétvégén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top