TV-sztárok

Kitiltották a VV villából a nagyszájú játékost!

Cristofel volt a valóságshow történetében az első, aki engedélyt kapott arra, hogy időközönként visszamehessen a villába. De szabályt szegett, így soha többet nem teheti be a lábát a luxusbörtönbe.

Kitiltották a VV villából a nagyszájú játékost!Cristofelnek egyetlen szabályt kellett volna betartania a látogatásai során: a külvilágról semmiféle információt nem szolgáltat a lakóknak. Ám ezt is megszegte. A fiú konkrétumokat nem árult el, de egy-két burkolt utalás is elég volt ahhoz, hogy megrendítse a villalakókat önmagukba vetett hitükben. Ezért a készítők nem engedik többet, hogy visszatérjen – írja a Blikk.

„Belepusztulok a saját hülyeségembe, nem tudom elmondani, mennyire sajnálom, hogy nem gondolkoztam. De az emberek hibáznak! Hogyan lehetnék jó pincér, ha nincs gyakorlatom? – mondta a Blikknek Cristofel. „Őszintén bevallom, amikor lehetőséget kaptam arra, hogy visszamenjek, az volt a célom, hogy a jelenlétemmel kicsit felforgassam a villa életét, azt akartam, hogy kicsit összekuszálódjanak a dolgok, de nem gondoltam, hogy ez lesz az ára.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top