TV-sztárok

VV Sehi: Gergő a börtöntől sérült ember

Tagadhatatlanul szerelmes Seherezádé, Gergő azonban egyre inkább felnyitja a szemét. A lány szerint Gergő szóáradata az ő családi moráljukba nem fér bele.

Sehi: Gergő egy börtöntől sérült!„Ostoba ku**a vagy, nem érdekelsz! Lesz**om a fejedet, idióta picsa vagy” – ordítozott Gergő Sehinek a fürdőszobában, majd kifejtette: a szőke lány a második nő az életében, aki ilyen szinten ki tudja borítani. „Ha így gondolom, ezt mondom” – tett rá még egy lapáttal, és megerősítette: nem csupán a düh mondatta ki ezt vele. Sehi folyamatosan agresszióval vádolja Gergőt, és villatársai is egyre többször figyelmeztetik a fiút, hogy nehogy olyat csináljon, ami miatt esetleg kizárhatják. Pedig korábban testvére mélyen elutasította, hogy Gergő agresszív lenne. A Sehinek címzett mondatok azonban nem erről árulkodnak, és ezt már a lány sem hagyhatta szó nélkül. „A mi családi erkölcsünkbe és morálunkba ez nem fér bele” – vágott vissza a lány. Seherezádé aztán annak ellenére, hogy mélyen elítélte Gergőt csúnya mondataiért, később Péternek sírta el bánatát, hogy maga sem tudja, mit akar Gergőtől.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top