TV-sztárok

14 éves kislányt zaklatott Alekosz

Bizonyító erejű pecsétes jegyzőkönyv szerint az interneten próbálta becserkészni kiskorú áldozatát a valóságshow-ban népszerűvé vált érdi vagyonőr. Alekosz görög üzenetekkel zaklatta a bakfist, a gyermek szülei feljelentést tettek – tudta meg a Bors.
Fotó: Sanoma Archív/RTLKlub Sajtóklub
Fotó: Sanoma Archív / RTL Klub Sajtóklub

Két évvel ezelőtt Alekosz egy táncelőadáson meglátott egy lányt, aki azonnal felkeltette a figyelmét. A bulvárlap értesülései szerint a VV későbbi játékosa rögvest felvette a lánnyal a kapcsolatot az egyik legismertebb közösségi oldalon. „Szeretnék egy olyan barátnőt, mint te! Légy a párom, ha tetszem neked is. Ha zavar a korkülönbség, akkor nem avatunk be senkit sem az első időkben” – szólt az akkor 31 éves érdi férfi első bizalmas levele. A tini viszolyogva hárította el az akkor még ismeretlen Alekosz közeledését, de a férfi kitartóan bombázta az üzeneteivel, amelyekre azonban már a kislány édesanyja válaszolt, felháborodva, hogy hagyja abba a zaklatást. A szülők – attól tartva, hogy a vagyonőr nem áll le, illetve esetleg más tiniknél is próbálkozik – a gyermekkel együtt rendőrségi bejelentést tettek. Az üggyel kapcsolatban az Érdi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztálya 2009 decemberében meghallgatta a jelenleg az ÖsszeEsküvők párkereső műsorban „domborító” Alekoszt, akit felszólítottak arra, hogy álljon el a bejelentésben részletezett viselkedésétől.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top