nlc.hu
TV-sztárok
Csúnya családi botrány a sorozatsztárnál

Csúnya családi botrány a sorozatsztárnál

Victoria Ruffo a Szerelem nevében című szappanopera főszereplője a People magazin szerint rányitott fiára, aki épp szexpartit tartott a családi fészekben.

Csúnya családi botrány a sorozatsztárnálCsúnya családi botrány a sorozatsztárnálA magazin beszámolója szerint a színésznő tizennyolc éves fia, José Eduardo drogos, és szexorgiát rendezett anyja házában. Az eset akkor történt, amikor Victoria elutazott legújabb sorozatának forgatására jelenlegi férjével, a politikus Omar Fayaddal, és két közös gyermekükkel, Anuarral és Victoriával. A házban egyedül hagyták a színésznő előző házasságából született 18 éves fiát, José Eduardot, aki lapértesülések szerint számos barátjával tartott orgiát a családi házban. Csakhogy anyja hamarabb jött haza, és rányitott a drogos-szexpartit rendező fiára. Egy nappal később a 18 éves José Eduardónak el kellett hagynia az otthonát, és vér szerinti apjához költözött. A költözést és a családi viszály hírét megerősítette a Victoria politikus férje, de tagadta a drogról és az orgiáról szóló pletykákat.

A Szerelem nevében minden hétköznap délután 15:10-től a Story4-en!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top