TV-sztárok

Mit keres egy magyar férfi a Másnaposok című filmben?

A Másnaposok magyar származású vőlegénye, illetve már friss házas férje igazán élvezte, hogy a film második részében többet kellett csajok között lógnia, mint amennyi időt a srácokkal töltött. Justin Bartha a vígjáték második részében ugyan nem tűnik el, de azt mondja, a való életben elég elveszettnek érzi magát.
Mit keres egy magyar férfi a Másnaposok című filmben?
Névjegy:  Justin Bartha
A magyar származású, Justin Bartha 1978-ban született Floridában.  A színész nem csak szerepeivel szolgáltat témát a médiának. Három évig volt a párja a kórosan sovány Ashley Olsen színésznő, aki egyszer úgy nyilatkozott, hogy Bartha volt az első férfi, aki megtanulta kezelni az ő vad, zabos természetét. A páros idén év elején szakított, és Justin nyáron már Scarlett Johansonnal randizott.

A film első részében te tűntél el, a Másnaposok második részében azonban nem téged kell keresni. Milyen volt egy nem elveszett karaktert játszani?
Jó érzés. Igaz, a valódi életemben elég elveszettnek érzem magam, de szerencsére a vásznon most nem így volt.

Ezáltal ebben a részben többet is szerepelsz. Miben volt más ?
Hát az első részében – mivel a szerepem szerint leégtem a napon – az egész forgatás alatt piros sminket viseltem és ugyanabban az öltönyben voltam. Annak ellenére, hogy szeretem ezt a ruhadarabot, a múltkor már egy kicsit sok volt belőle. Ez alkalommal sok időt tölthettem a medence mellett, telefonnal a fülemen. (Nevet.)

Egyszerűbb volt úgy együtt dolgozni a másik három főszereplővel, hogy már ismertétek egymást?
Persze, ez sokat jelentett. Barátok vagyunk, alig várjuk, hogy újra együtt dolgozhassunk. A forgatás szempontjából mostanra már mindenki ismerte a saját karakterét, amitől más lett a munka, mint az első résznél volt. Igazából sokszor kényelmesebb ismerkedni a karakterrel, mint úgy forgatni, hogy már tudod, mit várnak tőled. Ilyenkor benne van annak a lehetősége, hogy nem hozod azt a szintet, amit mások, a nézők szeretnének.

Mit keres egy magyar férfi a Másnaposok című filmben?Igazán el vagytok kényeztetve. Az első részt Las Vegasban, a másodikat Thaiföldön forgattátok.
Igazad van. Azt hiszem Todd Phillips rendező szeret engem: rengeteg időt tölthettem a nyaralóparadicsomban. (Nevet.) Todd távol tart az erőszakos dolgoktól, óv engem, egy szavam sem lehet, nagyon jó főnököm van. Sokszor forgatási időn kívül is töltöttünk időt itt a srácokkal, hogy lássuk, milyen is az élet egy ilyen luxusszállodában, de azért azt is megfigyeltük, hogy milyenek Bangkokban a napok…

Melyik a kedvenc jeleneted a második részből?
Ó, jaj, ez nehéz kérdés. Emlékszem az első résznél is sokan kérdezték ezt tőlem, és akkor is nehéz volt válaszolni, mert minden egyes jelenetnek megvolt a maga vicces része, így mindegyik szerethető volt. Azt a részt szeretem, amikor Alan szobájában vagyunk, na az vicces volt. De az is jó rész, amikor Mr. Chow-t megtalálják a hotelben, és megkérdi, hogy mi történt a múlt éjjel.

Ez alkalommal rengeteg időt töltöttél a forgatáson nők körében…
Nem rossz csere, mi? Egész nap a medence mellett feküdni gyönyörű nők körében, a terhes feleségemmel. Kicsit nyugodtabb volt az egész, mint amikor a fiúkkal töltöttem az időt.

 

Rendeld meg a Másnaposok 2. részét DVD-én, itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top