TV-sztárok

VV Seherezádénak a lányok is bejönnek

Egy címlapfotózás kellett ahhoz, hogy kiderüljön, Sehitől és Veronikától egyáltalán nem áll távol az enyhe leszbikusság – írja a Bors.
A villában is folyamatosan megmutatják bájaikat

A villában is folyamatosan

megmutatják bájaikat

Izzott a levegő a plasztikaiműtét-függő Veronika és Seherezádé körül a CKM-es fotózás alatt. A lányok nem rettentek meg az enyhén leszbikus jelenetektől sem, bátran bevállalták. Kinti barátnőik szerint a lányok nem először kerültek ilyen szituációba, volt már rá példa, egy-egy buli hevében gyakran csókolóznak lányokkal, vagy simulnak barátnőikhez. „Veronika egyszer spontán leszbishow-t adott egy buliban. Szexuálisan ugyan nem izgatja fel, de az már igen, amilyen hatást kivált ezzel az őt bámuló férfiakból” – mondta el a bulvárlapnak egyik barátnője. Seherezádéról – aki 18 éves korában plasztikáztatta meg magát – is hasonló dolgok derültek ki. Egyik barátnőjének az elmondása szerint Sehi egy-egy féktelen buliban simán csókolózik lányokkal is, nem nagy gond számára ilyen szexi jelenetben részt venni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top