TV-sztárok

VV Sehi édesanyja botrányt csinál

Orvost kellett hívni VV Sehihez, miután a lány egyébként is beteg csuklója felmondta a szolgálatot bokszolás közben. A lánya anyukája attól retteg, a többiek kihasználják a gyermekkori sérülést, és direkt a kezére ütnek majd bokszolás közben.

VV Sehi édesanyja botrányt csap!Seherezádé csuklója szerencsére nem repedt meg és nem tört el, ezért a villa orvosa rábízta: ringbe száll-e vasárnap. A lány igennel felelt, ezúttal nem adja fel,  amivel nagyon megrémítette anyukáját.

„Nagyon aggódom érte, nem is értem, miért küzd annyira a lila kendőért” – mondta a Blikknek Seherezádé édesanyja, Ditti. „Nem lenne szabad ilyen erőfeszítésnek kitennie a karját. Tizenhárom éves volt, amikor egy szerencsétlen biciklibaleset következtében megműtötték a kezét. Nagy sebességgel jött le a lejtőn, nem fogott a fék, és nem tudott megállni, ráesett a csuklójára. Azonnal megműtötték, de azóta persze nem a régi. Néztem éjszaka az online adást, és úgy hallottam, Veronika rá akarja venni Kingát, hogy Seherezádénak üssön a kezére, mert így könnyebben kiütheti. Nagyon bízom abban, hogy Kingának ez eszébe sem jut majd, mert nem lenne sportszerű. Ha azonban a vasárnapi bokszmeccsnek mégis az lesz a vége, hogy a lányomért mentő jön, hatalmas botrányt csapok” – fenyegetőzött Seri édesanyja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top