TV-sztárok

Szakítanak Beckhamék? – fotók

A Beckham család Kaliforniában múlatta az időt hétvégén a kis Romeo focimeccsén. Azonban míg David és a gyerekek végigmosolyogták a sporteseményt, és ahhoz illő ruhában jelentek meg, addig Victoria körömcipőben, száját húzogatva és fejét fogva szenvedte végig az egyébként jó hangulatú eseményt úgy, hogy férjére egy pillantást sem vetett.

Nemcsak a gyerekek, David Beckham is kényelmesen, sportosan öltözött fel az alkalomra, hogy együtt megnézzék Romeo focimeccsét. Victoria azonban teljes feketébe öltözött, és egy majdnem 16 centis csizmát húzott a lábára, abban próbált a füves pálya szélén a süppedő talajon egyensúlyozni. Nem véletlen, hogy öt hónapos kislányuk, Harper leginkább édesapja karjaiban pihent, David talán féltette a gyermekét a gólyalábakon egyensúlyozó anyukától. Victoria ráadásul egy apró mosolyra sem méltatta a történteket, miközben családjának többi tagja vidáman és felszabadultan szurkolt Romeónak, közben arra is időt szakítva, hogy a David karjaiban szunyókáló kislányt szórakoztassák. A viharfelhők már korábban is gyülekeztek a házaspár feje felett, mivel David Franciaországba költözik, ahová Victoria nem követi őt.

Szakítanak Beckhamék? - fotók
Szakítanak Beckhamék? - fotók
Szakítanak Beckhamék? - fotók

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top