TV-sztárok

Tvrtko abbahagyja a tévézést

Vujity Tvrtko úgy döntött, a szakmájában eltöltött két évtized után befejezi az újságírói pályafutását, és visszavonul a képernyőről – írja a Bors.

Tvrtko abbahagyja a tévézést„Nekem az újságírói utamból nagyon kevés van vissza. Hazaköltözöm Pécsre, számomra ez a világ” – vallotta be Joshi Bharat Másképpen című műsorában a kamucelebek ellen korábban hadat üzenő riporter. A Napló műsorvezetője – aki tavaly súlyos autóbalesetet szenvedett – a jövőben csupán Pécs közügyeivel akar foglalkozni. „Pont húsz éve vagyok újságíró (…) Már alig pár százalék van vissza a pályafutásomból, akkor ki lehet következtetni, hogy egy év, és utána már nem leszek budapesti, híres újságíró. Ez nem egy sérelem következménye, nálam ez tudatos döntés. (…) Pécs város életében pedig ideje van a jelnek és ideje a tettnek” – indokolta döntését a riporter, esetleg arra utalva, hogy helyi politikusként folytatja karrierjét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top