TV-sztárok

Mary Zsuzsi nem lett öngyilkos Klapka és Koós szerint

Hihetetlennek tartja a sztárvilág nagy része is, hogy Mary Zsuzsi öngyilkos lett. Koós János azt mondta az énekesnő temetésén, minden bizonnyal csak baleset történt.

Mary Zsuzsi nem lett öngyilkos Koós szerintNem tolongott hatalmas tömeg Mary Zsuzsi temetésén, azonban a résztvevők mindegyike döbbenten állt, és látszott: senki sem érti, Mary Zsuzsi miért vetett véget életének. Koós János egyszerűen nem is hajlandó megbékélni ezzel a teóriával, és állítja, csupán egy végzetes baleset történt. „Soha nem fogom megérteni. Szerintem baleset volt. Nem tudom elképzelni róla, én, aki ismertem, hogy eldobja magától az életet, aki ilyen teli szájjal tudott nevetni. Nem is beszélgettünk soha komoly dolgokról, csak hülyeségekről. Emlékezni fogunk rá mindig!” – mondta Koós János a Blikknek. Klapka György is hasonló véleményt formált meg a Vasárnapi Blikk interjújában. „Most sem hiszem, hogy a halált választotta, mindaz, ami történt, segélykiáltás volt a részéről. Hitte, hogy idejében rátalálnak, és segítenek rajta.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top