TV-sztárok

Frici, a sokszínű hűtő

Te is imádod Fricit! Semmi baj, nem is kell tagadni, hiszen sokan vagyunk ezzel így. A hűtők mindannyiunk közös barátai: mindig, amikor nassolnánk valamit, hozzájuk fordulunk, és ők a legtöbbször nagyon szívesen segítenek. Közülük is kiemelkedik Frici: a legkedvesebb és leghelyesebb hűtő széles e világon! Frici szeret utazni és imád a tengerparton hűsölni, új embereket, új dolgokat megismerni (csak a kánikulát fogadja hűvösen). Bármikor számíthatsz rá, ha valakinek a családban Kinder hűtött finomságra fáj a foga.

Frici, a sokszínű hűtőJanuár 23-tól kezdve a világ Frici körül forog. Ettől a naptól kezdve bárki megkaphatja a kis hűtő figuráját, aki összegyűjt 20 pont értékű, Fricifest logóval ellátott Kinder hűtött finomság csomagolást. Ha március 25-ig postán elküldöd a csomagolásokat, a hófehér Frici figura elkerülhetetlenül berobban az életedbe, és igazán feldobja a szürke hétköznapokat.  

Persze ahány ház, annyi hűtő, így minden Frici külön egyéniség. Ez hamar ki is derül, ahogy Frici a család tagja lesz, és együtt megismeritek őt. Úgyhogy itt a lehetőség, hogy egy közös családi móka keretében varázsoljátok színesen egyedivé a saját Friciteket: regisztráljatok a www.fricifest.hu oldalon és fessétek ki együtt a figurát!

Erre két lehetőségetek is van: kidekorálhatjátok az élőben megkapott Fricit is, ami könnyen lemosható és újrafesthető, így akár rövid időn belül igazán sokszínű egyéniséggé válhat. Az elkészült művet fotózzátok le és töltsétek fel a weboldalra.

De nemcsak ecsettel és filctollal lehet Fricit dekorálni, hanem az online Frici festő alkalmazás segítségével is létrehozhattok egy virtuális Fricit.

Bármelyik módot is választjátok a Frici festésre, mindkettő remek alkalom a közös családi játékra, és ha alkotásaitok tetszenek a zsűrinek, akkor heti nyereményként tiétek lehet egy karton szabadon választott Kinder hűtött finomság!

Frici, a sokszínű hűtő

A desszertekhez hasonlóan a legjobbat hagytuk a végére: a csomagolást beküldők automatikusan részt vesznek az 1 millió forintos főnyereményért tartott sorsoláson!
Festére fel, vár a Fricifest!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top