TV-sztárok

VV Attilának mennie kell

VV Attila már nem kerülheti el a párbajt. Szövetségesek és barátok nélkül maradt odabent. Ma már mindenki kint akarja látni a villa egyik legszórakoztatóbb, de legmegosztóbb alakját.

VV Attilának mennie kellAmióta cinkostársa, Péter kiesett a játékból, Attila csak árnyéka egykori önmagának. A többi játékos pedig gyengének, sebezhetőnek érzi Attilát, így mindent elkövetnek, hogy neki kelljen párbajoznia. Érzi ezt Attila is, aki el akarja érni, hogy rápakolják a jeleket, és kimehessen végre megmérettetni magát.
„Attila tökéletesen jól látta: ki kell mennie párbajozni, hogy érzékelje a kinti hangulatot, mert bent nem tudja megítélni, szeretik-e vagy sem. Ez egy nagyon őrjítő ­ál­lapot. Nagyon aggódom a pacákért, mert tényleg fantasztikusan jó srác, gyakorlatilag bárkit kivihet, ha rá kerül a zöld kendő, de abban bízom, hogy nem Csabit akarja ellenfélnek. Azzal még ráérünk…” – nyilatkozta Péter a Borsnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top