TV-sztárok

Változtat a Csillag születiken az RTL Klub

Minden eddiginél többen jelentkeztek a Csillag születik 2012-es válogatójára.

Változtat a Csillag születiken RTL klub „Minden várakozásunkat felülmúlta a jelentkezők száma. Már most rengeteg tehetséggel találkoztunk, így idén is olyan embereket és produkciókat tudunk bemutatni a Csillag születikben, amelyeket a nézők eddig még nem láthattak – nyilatkozta a műsor egyik főszerkesztője, Losonczi László. – Idén rengeteg újdonsággal készülünk, hogy pontosan milyen változások lesznek, azt hamarosan bejelentjük a nagyközönség előtt is” – tette hozzá a főszerkesztő.

Egy nagy változás már napvilágot látott a tehetségkutatóval kapcsolatosan, méghozzá a műsorvezetők személye. Ördög Nóra műsorvezető társa ezúttal Lilu lesz. Korábban egyébként még nem volt példa arra Magyarországon, hogy egy ekkora volumenű műsornak női műsorvezető-párosa legyen. A zsűri személye azonban még nem publikus, ahogy az sem, mikor kerül pontosan képernyőre az ország egyik legnépszerűbb tehetségkutató műsora.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top