TV-sztárok

VV Kinga öngyilkos akart lenni

Kiderült, hogy VV Kinga pánikbeteg, így a játékban sem vehetne részt. A csatorna azonban nem tudott a lány betegségéről.

VV Kinga öngyilkos akart lenniKinga társainak vallotta be, hogy egy éven át pszichiáter kezelte pánikbetegsége miatt. A lánynak az öngyilkosság is megfordult a fejében. A csatorna nem tudott a problémáról, de a 24 órás orvosi felügyelet miatt problémára nem lehet számítani. „Amikor pánikbeteg voltam, anyukám mindig mellettem aludt. Úgy indult az egész, hogy elmentem futni, és mire hazaértem, 180 lett a vérnyomásom, és nem ment le. Nagyon rosszul voltam és szédültem. Elmentünk az ügyeletre, ahol csomó nyugtatót kaptam. Már a kocsiban elkezdett zsibbadni a kezem, és az anyukám teljesen rosszul volt, mert az infarktus jeleit produkáltam. Nagyon rossz volt, mert annyira rettegtem mindentől, azt hittem, hogy minden félórában meghalhatok. Akkor már azt érzed, hogy inkább öngyilkos leszel, csak ne érezd azt minden egyes nap, hogy meghalsz” – írja a Bors. Kinga egykori lottónyertes szülei a napilapnak is bevallották, mindez igaz, és féltették is lányukat éppen ezért a játéktól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top