TV-sztárok

Akár 3 év börtönt is kaphat Berki Krisztián

A volt Fradi-vezér tavaly novemberben elütött egy motorost, majd segítségnyújtás nélkül távozott. A szerencsétlenül járt férfi a büntetőfeljelentés mellett döntött. Berkire akár börtönbüntetés is várhat – írja a Blikk.

Akár 3 év börtönt is kaphat Berki KrisztiánBerki Krisztián egy Bentley típusú luxuskocsival ütötte el a motorjával közlekedő Maczkó Norbertet Budapesten, az Alkotás utca és a Márvány utca kereszteződésében. A playboy-életéről ismert korábbi Fradi-vezér ellen segítségnyújtás elmulasztása miatt rendeltek el nyomozást. Az elütött motoros elmondása szerint Berki a baleset után csak jóval később jelent meg a helyszínen. A balesetet szenvedett motorosnak – aki november óta betegállományban van – a kárát azóta sem térítette meg a férfi, ezért feljelentette. „Miután Berki Krisztián visszavonta, hogy ő okozta a balesetet, a rendőrséghez kellett fordulnunk” – indokolta a lépést Maczkó ügyvédje, Koltai Zsuzsanna. Berki segítség elmulasztásának vétsége miatt kerülhet bíróság elé, és ez esetben 2 évig terjedő fogházra ítélhetik. Ha a balesetért is felelős, 3 évig terjedő büntetés is várhat rá.
Berki ma reggel a Mokkában elmondta: A balesetet követően ő azonnal rendőrt akart hívni, de állítása szerint a motoros kérte, hogy ne tegye, mert nincs megfelelő biztosítása. “Egy ilyen baleset után engem azzal vádolni, hogy cserbenhagyok bárkit is…Hát mint volt sportoló azt megtanultam, hogy soha senkit ne hagyjuk cserben!“- mondta Berki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top