TV-sztárok

VV Kinga összeomlott, feladta

Kinga biztos benne, hogy neki kell távoznia a vasárnapi párbajon, magában már fel is adta a játékot. Idegileg is egyre nehezebben bírja a valóságshow-t. Pattanásig feszült hangulat uralkodik a villában.

VV Kinga összeomlott, feladtaKinga a kihívás utáni vacsorán teljesen összetört. „Úgy érzem, már csak három éjszakát fogok bent tölteni. Nagyon félek a párbajtól, ráadásul Vera miatt olyan, mintha két lánnyal kellene megküzdenem” –  sopánkodott Kinga, akinek édesapja azt mondta a Blikknek, nagyon fél attól, hogy elszabadulnak az indulatok a párbajon. De mostanában félti lányát Attilától is. „Nekem Attila egy nagyon fura világ, nehezen tudok rajta eligazodni, hogy mi az érzelem és mi a taktika benne. Ő egy nagy játékos, aki a kénye-kedve szerint dönti el, most épp kit erősít a villában, és kit nem. Úgy tűnik, most Kingától elpártolt, ami őt nagyon meggyengítheti” – nyilatkozta a Blikknek Kinga papája.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top