TV-sztárok

Brutálisan felsült VV Szandika

Kint még azt hangoztatta Szandika, hogy meghódítja Attilát, de ez nem sikerült neki. Azóta már szerinte is "ritka egy ronda pasi" Attila.

Brutálisan felsült VV SzandikaÚgy tűnik, a sok visszautasítás miatt Szandika lassan feladja, hogy elcsavarja Attila fejét. Valóban nincs sok ideje a hódításra: a régi szereplők ma este elhagyják a villát – írja a Blikk. Amikor a plasztiklány beköltözött a mostani játékosok közé, egyértelművé tette, hogy Attilára feni a fogát. „Nem egy szép pasi. Olyan ronda gömbhal-feje van, de érzem, hogy benne lapul a férfiállat” – foglalta össze Szandika a Blikknek beköltözése előtt.

Attila ugyan elismerte, hogy Szandika érzéki, de azt is hozzátette, hogy nem igazán az ilyen típusú lányokat szereti. Amikor egy ágyban aludtak, mellébújt, átölelte és csókolgatni kezdte. A lány legnagyobb meglepetésére azonban ennél tovább nem jutottak. „Jólesik, hogy Szandika ott fekszik mellettem, de nőként nem igazán jön be nekem” – mondta Attila a riportszobában. Ezzel pedig ismét gyarapította azon férfiak számát, akik visszautasították Szandikát, és akik ezzel mély sebet ejtettek rajta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top