TV-sztárok

Villantottak az RTL Klub szépségei

Vasárnap este végre összecsap Seherezádé és Kinga. Ezzel pont kerül egy régi vita végére, és eldől, hogy kit akarnak továbbra is látni a nézők. A lányok már nehezen viselik a feszültséget, óriási viták dúlnak minden nap.

Villanatottak az RTL klub szépségeiA két szőkeség igyekszik mindent bedobni annak érdekében, hogy maga mellé állítsa a szavazókat. Kinga és Seherezádé a játék alatt már nemegyszer villantott, az elmúlt pár napban azonban sűrűsödnek a meztelenkedések – írja a Bors.

A napilap szerint Sehike például túlságosan sokáig zuhanyzik, és míg eddig legtöbbször a falnak fordulva rejtegette magát, most a kamerának szemben állva, lassú, izgató mozdulatokkal tusol. Hiába na, tudja, mi kell a férfi nézőknek. De szemérmes Kinga is kitesz magáért. Ő eddig a szekrénybe bújva öltözködött, most csupasz felsőtesttel sétál le-fel a hálószobában, hogy még véletlenül se maradjon le róla a kamera. A szőkeségek valóságos ciciháborúba kezdtek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top