TV-sztárok

Ezért nyerte meg a párbajt VV Sehi

Hiába van gyakorlata Kingának a nemzetközi tárgyalástechnikában, alul maradt a vasárnap esti megmérettetésen Sehi higgadtságával szemben. Az utóbbinak a megfontoltság és a hisztimentesség hozta meg a győzelmet – írja a Blikk.

Ezért nyerte meg a párbajt VV SehiKingának nem jött be az állandó veszekedés, a nézők inkább a visszafogottabb, szenvedélyes Sehire voksoltak, akiért pedig még VV Gergő sem kampányolt, hiába ígérte meg. A két lány a párbajon sem fogta vissza magát, időről időre odamondogattak egymásnak. A szóváltásokból az anyukák sem maradhattak ki, akik még a párbaj előtt nemcsak a lányaiknak kampányoltak, hanem be is szóltak egymásnak. „Kinga nemzetközi tárgyalástechnikát is tanult az iskolában, és szerintem jól alkalmazza a tanultakat. Kiválóan kommunikál, gyorsan vág az esze. (…) Ditti – Sehi édesanyja a szerk. – a műsor keretein belül próbálja bontogatni a szárnyait, és megvalósítani önmagát. Én már túl vagyok az önmegvalósításon, a munkában is és a családi életben is sikeres vagyok” – jegyezte meg Kinga anyukája, Ildikó. Seherezádé anyukája, Ditti viszont másképpen látja: „Sehit mindig szerették az emberek, mert egyszerre vagány, intelligens, higgadt. Ismerve a lányomat, nem fog szégyent hozni ránk!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top