TV-sztárok

Kínos! Otthagyták a nézők Fábryt

Hiányoztak a tőle megszokott "ütős" poénok és a vicces interjúk, ezért a nézők hamar ráuntak, és kivonultak, hiába marasztalta őket a showman, aki az ötórás felvétel során sokat bakizott – írja a Bors.

Kínos! Otthagyták a nézők FábrytKedden este forgatták a Fábry című műsor második adását, a produkció felvétele alatt azonban szokatlan élményben volt része a köztévéhez igazolt showmannek: a nézők egyszerűen otthagyták. „Fábrytól megszoktam, hogy szórakoztat, és általában könnyezem a nevetéstől egy-egy műsor után. (…) Kedden este szinte végig unatkoztam, s csak a Sándor iránti tiszteletből nem léptem le már a szünetben, ahogy sokan mások” – mesélte a bulvárlapnak a showman egyik rajongója, aki rendszeresen jár felvételekre. A műsor nagy része a Malév búcsúztatásáról szólt, ami korántsem volt vicces téma. Már a bevezető poénok sem „jöttek be” Fábrynak, ezért többször kért zenét. A vendégek soraiban ugyan Repülős Gizi és Bereményi Géza is jelen volt, de nem kötötték le a nézőket. Míg az első forgatáson csak ásítoztak, addig a másodikon jó páran már el is hagyták a stúdiót, az üresen maradt hátsó sorokat pedig fekete lepellel takarták le a felvétel miatt, amely négyszer is leállt. Fábry – aki gyakran belebakizott az új műsorának a nevébe – idővel már szinte kérte a nézőket, hogy ne hagyják el még többen a stúdiót, megköszönve az addigi türelmüket. Az MTVA viszont azt állítja, Fábry igenis készült a műsorára, jó kedve volt, jó formában érezte magát – írja a Bors.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top