TV-sztárok

Hogyan szerzett majd 10 milliót Stohl a börtönben?

Majd' 20 ezer példány fogyott Stohl András könyvéből. Ennek egy bizonyos százalékát kapja meg a színész. A Bors információi szerint közel 9 millió forintot.

Így Stohlnak egy ideig akkor sem kell aggódnia, ha egyelőre tévémunkákat nem kap a szabadulása után. Még ha a 9 millió egy részéből az áldozatát – Pali bácsit – ki is kell fizetnie, akkor is bőven marad pár húszezres a tárcájában. Ráadásul mint a Bors kiderítette, a könyvnek folytatása is lesz.

„Andrással már az első kötet megjelenése után elhatároztuk: lesz folytatás. Remek visszajelzéseket kaptunk a szakmától és az olvasóközönségtől is. A folytatás úgy néz ki, hogy ő börtönnaplót ír, én pedig hetente, kéthetente meglátogatom, és interjúkat készítek vele” – nyilatkozta lapunknak Szalai Vivien, a Stohl – őszintén című könyv szerzője.

Bár egy törvényjavaslat tiltja, hogy jogerősen elítélt bűnözők pénzt kérjenek nyilatkozataikért, sztorijukat feldolgozó könyveikért, filmes jogokért, ez az első könyvre nem vonatkozik, hiszen az még a jogszabály életbe lépése előtt született. A következőért azonban Stohl elvileg már nem kaphat pénzt.

Hogyan szerzett majd 10 milliót Stohl a börtönben?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top