TV-sztárok

Hatalmas öröm érte VV Attilát

Hat hónap után megszólalt Attila testvére, Imre. A férfi a Borsnak meglepő dolgokat mondott a villa összeférhetetlenjéről. Egy azonban biztos: családja hihetetlenül büszke Attilára.

Hatalmas öröm érte VV Attilát„Magam is sokszor meglepődtem a viselkedésén, de ő játszani ment be” – kezdte a testvér a Borsnak. Imre szerint sok minden nem igaz, ami megjelent testvéréről. „Félelmetes volt az a hír, hogy öngyilkos volt korábban, mert ez nem igaz. Ezt a hírt a nagymamánk generálta… de nem is mondok róla rosszat. Tudni kell, hogy ő összevon félinformációkból dolgokat, és ilyenek jönnek ki belőle” – mondta Attila testvére, aki hozzátette, Attilának vannak barátai és ismerősei. Ráadásul vele is mindig tartotta a kapcsolatot. „A szüleim minden adást megnéznek a tévében, és a róla szóló újságcikkeket is összegyűjtik. Büszkék vagyunk Attilára, és szorítunk neki, hogy megnyerje a játékot” – mondta a testvér, és valószínűleg ezek a mondatok nagyon jóleshetnek Attilának. De abban is biztosak vagyunk, hogy a teljes igazságot csak tőle fogjuk megtudni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top