TV-sztárok

Tartják a lelket Stohl lányában

Az utolsó hetek már nemcsak a börtönbüntetését töltő színésznek a legnehezebbek, hanem a családjának is. Stohl középső lánya, Rebeka szenvedi meg a legjobban apja hiányát – írja a Blikk.

Tartják a lelket Stohl lányábanStohl Rebeka a legnépszerűbb közösségi oldalon számolja a napokat, hogy mikor borulhat végre imádott apja nyakába. A színész középső lánya viseli a legnehezebben apja távollétét, a közeli barátai tartják benne a lelket. A bulvárlap úgy tudja, hogy a 15 éves Rebeka már várja a napot, amikor megölelheti az apját, a Facebook-oldalán ugyanis izgatottan számol vissza, olykor szívbemarkoló idézetekkel. „Ügyfelemnek börtönbüntetése alatt és balesete óta is a gyermekei miatt van lelkiismeret-furdalása. (…) Rebekát azért félti, mert a lányt édesanyjától való válása is nagyon megviselte érzékeny kamasz korában” – nyilatkozta Stohl András ügyvédje, Ruttner György.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top