TV-sztárok

Induljon lendületesen a nap!

Az ébredés a nap első kihívása, nem könnyű kibújni a jó meleg ágyból. Ilyenkor hajlamosak vagyunk még egy kicsit visszaaludni, pedig ez jelentősen megnehezíti a felkelést.

Egy kellemes ébredés megalapozhatja az egész napon át tartó kellemes közérzetet, ezért érdemes pár dologra odafigyelnünk. Az egyik legjobb, amit ilyenkor tehetünk, hogy erőt veszünk magunkon, és rövid mozgással kiűzzük az álmosságot a szervezetünkből, ráadásul az alakunknak is jót tesz egy kis  reggeli torna. Így felfrissülve vár minket a reggeli, amely az egyik legfontosabb étkezés, és elengedhetetlen ahhoz, hogy jól induljon a nap.
 
Táplálkozás-szakértők javaslata alapján a kiegyensúlyozott reggeli biztosítja a napi energia bevitel 20%-át (egy főként ülőmunkát végző, felnőtt nő napi energiaszükséglete 2000 kcal) és tartalmaz a napi kalciumbevitelhez szükséges tejterméket, értékes vitaminokat biztosító gyümölcsöt, folyadékot a szervezet vízháztartásának egyensúlyáért és gabonaalapú terméket, amely biztosítja a szükséges szénhidrátokat.

Induljon lendületesen a nap!

Ébredj vörös áfonyás reggelre!

Találd meg a kiegyensúlyozott reggeli elemei közül az ízlésednek megfelelőt, hiszen a kellemes ízek még szebbé varázsolhatják a reggeled. A tejtermékek, gyümölcsök és gabona alapú termékek széles skálájából választhatsz, és teheted izgalmassá a reggeli étkezést. Kóstold meg a magával ragadóan finom, ÚJ vörös áfonyás JóReggelt!-et! A különleges gyümölcsös ízén túl olyan értékes összetevőket tartalmaz, mint teljes kiőrlésű gabona, rostok, vitaminok, magnézium és vas. Egy kiegyensúlyozott reggeli részeként a JóReggelt! lassan felszabaduló szénhidrátokkal látja el a szervezeted egész délelőtt. Új vörös áfonyás JóReggelt! Délig tartó energia!

Játssz és nyerj iPad 2-t a facebookon a vörös áfonyás JóReggelt!-tel! 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top