TV-sztárok

Bővültek a vádak Győzike ellen

Bővült a vádak sora, sőt az újabb vizsgálatok következtében az adócsalás összege is megugrott. Az ügyészség pedig kiterjesztette a vádat a showman adócsalási perében– írja a Bors.

Börtön várhat GyőzikéreGáspár Győzőt 22,2 millió forintos adócsalással vádolta meg az ügyészség az RTL Klubon évekig futott show-ja kapcsán. A szeptemberi tárgyaláson az énekes és védője új szakértőt kért az ügyben, ám ez a visszájára sült el, mivel még nagyobb adóhiányra bukkant Győzikééknél.
A Bors úgy tudja: a Salgótarjáni Városi Ügyészség kiterjesztette a vádat. Győzikét most már kétrendbeli, az adóbevételt jelentős mértékben csökkentő adócsalás bűntettével, valamint ezekben az ügyekben bűnsegédként is, továbbá kisebb kárt okozó csalás és kétrendbeli magánokirat-hamisítás vétségével vádolják. Nejét, Bea asszonyt ugyancsak bűnsegédlettel vádolják az adócsalási ügyben – írja a Bors.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top