TV-sztárok

Újabb per vár Damura

Bármilyen ítélet is születik Damu Roland ügyében március 20-án, a színésznek néhány héten belül újra bíróság elé kell állnia egy korábbi ügye miatt – írja a Blikk.

Újabb per vár DamuraDamut ugyanis azzal vádolják, hogy 2010 januárjában magából kikelve megrugdosta Palácsik Tímeát, majd az orvosnak közösen azt állították, hogy biciklibaleset történt. Ebben az ügyben még egyetlen tárgyalást sem tartottak. Hamarosan azonban kijelölik a bírót, és kezdetét veheti az eljárás.

„Annyi történt, hogy az elsőfokú ítélethirdetés napján vele szemben hirtelen kiterjesztették a vádat – magyarázta Ruttner György, Damu védője. – Bekerült a vádpontok közé, hogy Damu az ügyészség szerint 2009 júniusában bezárta Palácsikot egy szállodai szobába, valamint hogy 2010 novemberében, azon az ominózus napon, amikor az állítólagos erőszak történt, bántalmazta is a lányt. Ekkor bukkant fel először a »biciklis ügy« is. A kiterjesztett vádiratot az ügyfelem nem kapta meg, de a bírónőnek nagyon sietős lehetett a dolog, mert az abban foglalt egyik ügyet elkülönítette, a másik kettőben pedig gyorsan ítéletet hozott, amellyel eljárási szabályt sértett, mivel azok ellen a vádlott nem védekezhetett” – mondta a Blikknek az ügyvéd, s hozzátette, nem volt szó verekedésről, ahogyan azt a sértett állítja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top