TV-sztárok

VV Attila: Én csak vertem a fejem a falba

Évekig élt lakásában egyedül, magányosan VV Attila. Azt mondja, nem voltak ellenségei és nem voltak barátai sem, egyszerűen nem történt vele semmi.

VV Attila: Én csak vertem a fejem a falba„Néztem a VV4-et, és az annyira tetszett, hogy vertem a fejem a falba, hogy miért nem vagyok én ott!” – mondta Attila egy interjúban, aki irigyelte a játékosokat, akikkel annyi minden történt, fél év alatt vele pedig egyszerűen semmi. „Volt, hogy egyedül járkáltam el szórakozóhelyekre, és néztem, mennyire jól érzi magát mindenki. Én pedig olyan szánalmasnak éreztem magamat. Azt mondogattam, hogy nem vagyok antiszociális, hát én is szeretek élni” – ecsetelte a VV-győztes, akivel fenekestül megfordult a világ, amióta kijött a villából. Ma már nem egyedül jár kedvenc belvárosi szórakozóhelyeire, hanem cinkostársával, Petivel, és a vacsoráját is megosztja, méghozzá Seherezádéval. Talán Attila is tudja már, hogy a millióknál valami sokkal értékesebbet nyert: őszinte emberi kapcsolatokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top