TV-sztárok

Kisfiával harcol a Barátok közt sztárja

Németh Kristóf nem bánja, ha fegyverekkel játszik a kisfia. Szerinte csupán nevelés kérdése, hogy megtanulja ezeknek a veszélyes eszközöknek a helyes használatát – írja a Bors.

Kisfiával harcol a Barátok közt sztárjaAz elvált színész igyekszik minél több időt együtt tölteni négy és fél éves kisfiával, Lócival. Ilyenkor szívesen játszanak, sőt a Barátok közt Gézája azt sem ellenzi, hogy kisgyermeke játék fegyverekkel játsszon. „Fegyverőrült vagyok. Gyerekkoromban sportlövő voltam, és komoly dilemma volt, hogy melyik pályát válasszam. Lóci talán tőlem örökölte a fegyverekhez való vonzódását” – vélekedik Németh Kristóf, akiben a gyermeke tartotta a lelket, miután elhagyta a felesége. A színész állítja, a kisfia tisztában van azzal, hogy ezek veszélyes tárgyak. „Harcolunk is, de tudja, hogy csak játékról van szó. Sőt azt is tudja, hogy mi a halál” – árulta el. Lóci ugyanis két éve egy nyaralás során látta, amint egy kisfiú vízi balesetet szenvedett, és arra a mai napig emlékszik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top