Sztárok

Megvan a Megasztár első szerelmespárja

Egyre közelebb kerül egymáshoz a 15 éves Radics Gigi és a 16 éves Burgess Benji. A tehetségkutató két tinije már nehezen tudja titkolni, hogy tetszik nekik a másik – írja a Blikk.

Megvan a Megasztár első szerelmespárjaA többi megasztáros szerint a két legfiatalabb versenyző láthatóan többet is érez a másik iránt, mint puszta barátság. Lopott pillantások, séta kézen fogva a megaház kertjében, ügyetlen közeledések – mind-mind arról árulkodnak, hogy szerelem van kibontakozóban a két énekes között. „Benji már többünknek bevallotta, hogy tetszik neki Gigi. Persze sokkal nehezebb a helyzete, hiszen a lány édesapja is a megaházban lakik, így nem nagyon mert eddig közeledni” – mondta az egyik versenyző. A bulvárlap faggatózására Gigi bevallotta, hogy valóban tetszik neki az amerikai–magyar fiú. „Még nem tudom, mi ez. De még apu se tudja” – árulta el a megasztárjelölt, aki már harmadszorra vágott neki a tehetségkutatónak. Benji is szűkszavúan, de sokat sejtetően nyilatkozott a bimbózó románcról: „Még nincs semmi, amiről mesélnék, de biztosan lesz.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top