TV-sztárok

Kifosztották Vágót

"Nagy csatára van kilátás a mai műsorban, óriási meglepetések lesznek" – árulta el sejtelmesen a kvízmester a mai esti ÁtVágóról.

Elviszik ma Vágótól a 10 milliót?Talán máris elviszi valaki a műsor fődíját, a 10 millió forintot? A televíziós ezt érthető okokból nem árulhatta el, csak sejtelmesen mosolygott. A lehetőség azonban minden játékosnak adott. Ha ügyes a versenyző, akár fél óra alatt elviheti a 10 milliót. A ma esti műsor szereplői mindannyian vidékről érkeztek. A kecskeméti férfi épp családi házra gyűjt, míg játékostársa, a pécsi asszony utazásra. A harmadik versenyző, egy gödi férfi nevetve válaszolt a kérdésünkre: minden forintnak meglenne a helye…
A STORY4 szerkesztői megkeresésünkre szintén sejtelmes választ adtak: feltétlenül nézni kell 20 órától az ÁtVágót, mert olyan fordulat történik az esti műsorban, amilyen a csatorna életében még soha nem fordult elő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top