TV-sztárok

Szakos Andi beleőrül pasija hiányába

Szakos Andinál hiába próbálta meg Bochkor Gábor pótolni a férfi szerepét, a lány csak párjára tud gondolni. Olyannyira, hogy élő adásban vallott szerelmet!

Szakos Andi beleőrül pasija hiányábaSzakos Andreának nagyon hiányzik szerelme. Hiába poénkodtak a műsorvezetők azon, hogy Bochi próbálta meg pótolni kedvesét, a lány másról sem tudott beszélni, csak párjáról. „Ne mutogass több szívecskét, mert biztosan tudja, hogy nagyon szereted, ugyanis most voltál a legszenvedélyesebb” – mondta Andinak Falusi Mariann. A lány ugyanis felfedezte a nézőtéren szerelmét, és örömmel mutatta meg Claudiának is a kockás ingbe bújt „kicsikéjét”. „Amikor eszembe jut, előveszem a kis ékszeresdobozom, és felveszem az ékszereimet. Nagyon hiányzik a kis kicsikém” – mondta el a korábban sokat nélkülöző Andi a kisfilmjében is, majd a dal próbája közben azt is közölte, szerinte elég, ha pasijára gondol, nem kell neki Bochkor ahhoz, hogy beleélje magát a dalba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top