TV-sztárok

Balázs Klári otthon őrzi édesanyja hamvait

Fél év elteltével sem tudja feldolgozni édesanyja halálát Korda György felesége, Balázs Klári. Az énekesnő a mama egykori lakrészében őrzi a hamvakat.

Balázs Klári otthon őrzi édesanyja hamvait27 évig élt egy fedél alatt Korda György anyósával! Klárika édesanyja velük lakott, és nap mint nap együtt itta meg a reggeli kávéját lányával. Az idős asszony óhaja az volt, hogy Erdélyben találjanak helyet hamvainak, ám a rossz idő miatt az énekesnő egyelőre édesanyja egykori szobájában tárolja a hamvakat. Ám a mama közelsége lassan felőrli őt. „Egyszer megpróbáltam belépni a szobába, de megtorpantam az ajtónál, nem tudtam átlépni a küszöböt. Borzasztó érzés, hogy már nem fogad nagy szeretettel, hanem csak a hamvait találom a szobában. Nagyon érdekes, de nem vagyok egyedül ezzel az érzéssel. A fekete kutyám is lecövekel a szoba ajtaja előtt, pedig korábban farkcsóválva rohant be édesanyámhoz, délutánonként az összes kutyus az ágy lábánál aludt a mamával, figyelték minden mozdulatát, vigyáztak rá. Talán ez majd megváltozik, amikor kikerül innen az urnája. Hamarosan, a jó idő beálltával szeretnénk felkerekedni, hogy hazavigyük őt szülőhelyére, az erdélyi Désre, ahol nyugodni szeretett volna” – mondta a vasárnapi Blikknek az énekesnő, aki ebben a nehéz helyzetben is támaszkodhat férjére, még akkor is, ha néha veszekednek egy kicsit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top