TV-sztárok

Végre meghatották Puzsért is!

Eddig sem szerelmespárok, sem kislányok nem tudták Puzsér Róbertet meghódítani, vagy legalább egy igenre bírni, de szombat este végre megjelent egy formáció, amelyről elismeréssel nyilatkozott!

Végre meghatották Puzsért is!Csenge Nikolett, a hatéves kislány nem olvasztotta fel Puzsér Róbert jégszívét, de a Fele Királyság nevű formációnak végre sikerült megtörnie a jeget! Pedig már éppen kezdte mindenki feladni, sőt akadt olyan is, aki kifakadt Puzsér miatt. „A kritikus? Egy pozitív szava nem volt, verje meg az isten!” – vélekedett róla egy bácsika is. Nem véletlenül, Puzsért eddig már három helyről rúgták ki szókimondása miatt. Aztán meglepő fordulat következett: „Teljesen magával ragadott a produkció, ti nem a fele királyság vagytok, hanem a királyság!” – kiáltott fel tőle nagyon meglepő módon Puzsér, majd egy határozott igennel továbbjuttatta a zenekart.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top