TV-sztárok

Bereczki mindenkit terrorizál

Végigsírták az elmúlt hetet a Megasztár versenyzői, mert a heti munkájukat "felügyelő" Bereczki kíméletlen volt velük. A musicalszínész zsűritag ugyanis a maximumot akarta kihozni az énekesekből bármi áron – írja a Blikk.

Terrorizálta a megasztárokat BereczkiKiborultak a Megasztár lányai Bereczki Zoltán „hetessége” alatt. Az ítész úgy döntött, mindent megtesz azért, hogy felszínre hozza azokat az érzelmeket, amelyek elfojtása eddig komoly gátat jelentett a versenyzőknek. Még a lelki terrort is bevetette azért, hogy nagyobb átéléssel adják elő a döntősök a dalaikat. Kullai Tímeát – akinek időközben erotikus képei kerültek elő – napokig a sírás kerülgette, sőt még a próbákon is zokogott, Bereczki ugyanis egy korábbi félelmét hozta elő újra a versenyzőből. Még a rutinosabb Nagy Adri is összeomlott, amikor a zsűritag kifaggatta a múltbeli rossz emlékeiről. „Amikor arra kerül a sor, hogy ne csak a hanggal, hanem a színpadi jelenléttel is kifejezzék az érzelmeiket, akkor ahhoz igenis az kellett, hogy ledöntsék a falakat” – magyarázta Bereczki, aki a Mega-lakból sörözni kiszökőket is alaposan megbüntette. A zsűritag szerint ugyanis az nem jó előadó, aki egy kicsit nem „hal meg” a színpadon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top