TV-sztárok

Hoppá! Ő VV Gergő új barátnője

Már úgy vártuk a hírt, mint a gyerekek a húsvéti nyuszit. VV Gergő néhány héttel azután, hogy szakított Csillával, egy új, barna hajú lánnyal randizik.

Hoppá! Ő VV Gergő új barátnőjeÚgy tűnik, VV Gergő nem olyan felszínes ember, aki a hajszín alapján választ párt magának. VV Seherezádé és Kinga személyében flörtölt már szőke nőkkel, együtt járt a sötétbarna hajú Debreczeni Zitával, és hihetetlenül szerelmes volt a vörös Csillába. De a szerelem sem volt elég ahhoz, hogy az autóval egyórás Siófok–Budapest-távolságot legyőzzék… Most a Blikk fotói szerint VV Gergő ismét egy barna hajú lány oldalán találta meg a boldogságot.
„Az egyik barátommal mentem moziba a márciusi hosszú hétvégén, amikor megismerkedtem ezzel a lánnyal. Összemelegedtünk, és azóta jó pár randevún is túl vagyunk már, de ennél többet egyelőre nem tudok mondani, nem szeretnék elhamarkodott lenni” – mondta a Blikknek Gergő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top