TV-sztárok

Bugyit dobtak a Megasztárnak

Fülledt erotikájú bulikká varázsolják a tehetségkutató férfi tagjai a fellépéseiket. Nem ritka, hogy félmeztelenre vetkőzve, a pultra felállva énekelnek, s olyankor megy a bugyidobálás – írja a Blikk.

Bugyit dobtak a MegasztárnakA megasztáros fiúk legutóbbi koncertjén elszabadultak a hormonok: volt ott vetkőzés, bugyi a színpadon, valamint pulton táncolás. A Mega-ház házirendjét megszegő Nagy Kristóf Bozont – aki a versenytársával, Nagy Adrival jött össze – igazi sztár módjára felpattant a pultra, és onnan szórakoztatta a lányokat. A már kiesett Bihal Roland ismét ledobta a felsőjét, sőt ezúttal közelebbi kapcsolatba is került egy fiatal lánnyal az első sorban. A korábban alkalmi munkásként is dolgozó Talán Attilának pedig még egy csipkebugyit is feldobtak a színpadra, névvel, e-mail címmel ellátva. Az ifjú énekes igencsak megdöbbent a váratlan közjátékon. „Azt hiszem, ez minden énekes álma! De be kell vallanom, elsőre eléggé meglepődtem, nem is tudtam, mit csináljak” – vallotta be a megasztár, aki annyira zavarba jött, hogy még a dalszövegét is elfelejtette.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top