TV-sztárok

Káromkodott Liptai Claudia

A Megasztár legutóbbi adásában a közönség előtt beszólt a tehetségkutató háziasszonya kollégájának. Claudia ugyanis nem vette jó néven Tilla ugratását. Ám nem ez volt az egyetlen káromkodása aznap este a műsorban – írja a Blikk.

Káromkodott Liptai Claudia a MegasztárbanNem fogta vissza magát a tehetségkutató múlt heti adásában Liptai Claudia. „Elmész te a p…ába” – mondta az egyik leálláskor Tillának – akivel immár 10 éve vezet műsort – a Megasztár stúdiójában, miközben zömében fiatalok ültek a közönség soraiban. A kollégája ugyanis egy rosszul sikerült felvétel miatt ugratta Claudiát. A beszólást azonban újabb káromkodások követték az élő adást megelőző felvételek alatt. Claudia ugyanis alaposan elengedte magát a kamerákon kívül, többször is trágár, vulgáris kifejezés hagyta el a száját, akárcsak egy korábbi adásban. „Egy többórás élő adás levezetése sok stresszel jár. Nagy ritkán előfordul, hogy a lazítás szüneteiben kicsúszik néhány oda nem illő kifejezés a műsorvezetők szájából” – reagált a történtekre Koltay Tamás, a TV2 szóvivője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top