TV-sztárok

A férje előtt szexel a Jóban Rosszban sztárja

Végh Judit erotikus jeleneteit a párja instruálja, ugyanis a TV2 sorozatának a rendezője éppen a színésznő férje. A sorozatsztár szerint bizarr ez a helyzet, ám nagyon jól tudnak együtt dolgozni – írja a Bors.

A férje előtt szexel a Jóban Rosszban sztárjaA szappanoperában a gonoszkodó dr. Steiner Dórát alakító Végh Judit és a Konrád doktor szerepét játszó Mihályfi Balázs erotikus jelenetek forgatásával töltik mindennapjaikat. A dolog pikantériája: Végh Judit férje a TV2 sorozatának egyik rendezője, Kubinszky Péter, így a tavaly szült színésznőt a párja instruálja egy-egy csókra vagy intim érintésre. „Az a szerencse, hogy a sorozat által ismerkedtünk meg, mint rendező és színész, így nagyon jól tudunk együtt dolgozni. (…) Persze bizarr, ha a férjem azt mondja egy férfinak, hogy öleljen át, de ez a munkája része” – mondta a filmforgatással fogyózó Judit, aki odahaza teljesen elfelejti a sorozatot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top