TV-sztárok

Puzsér kitálal – retteghet az RTL Klub

A Csillag Születik ítésze alig várja, hogy véget érjen a tehetségkutató, és otthagyhassa az RTL Klubot. A tévécsatornától hamarosan távozó megmondóember a régi önmagához szeretne visszatérni – írja a Bors.

Puzsér kitálal - retteghet az RTL KlubPuzsér Róbert nem hagyja magát megrendszabályozni. A zsűrinek szóló előírások ellenére állandóan szembemegy az RTL Klubbal, valószínűleg azért, mert a szerződése hamarosan lejár. A szókimondó ítész nem titkolja, hamarosan távozik a tévécsatornától, amit már alig vár. „Nem akarok innen nyugdíjba menni, még van két adás, addig tolom a szekeret, aztán megyek haza” – jelentette ki a Fixhd műsorában. Mint mondja, úgy fog eltűnni, ahogy jött. A jövőbeni terveiről elárulta, visszatér a hazai pályára, s kisebb nézettségű tévéműsort, blogot, rádióműsort fog készíteni. Sőt már arról is megállapodott, hogy a szerződése lejárta után kitálal a tehetségkutatóról. Puzsér amúgy egy nem mindennapi, önironikus videót tett közzé a blogján: földön fekve, összekötött kézzel, leragasztott szájjal látható a kritikus, aki az ország elhagyására készül, mivel ő mindenkit csak megbánt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top