TV-sztárok

Szétplasztikázták a visszatérő Dallas-sztárokat – fotók

Samantha visszatért, és dögösebb, mint valaha! Szerdán este debütált az új Dallas az Egyesült Államokban. A régi szereplők különböző tévéműsorokban népszerűsítik a visszatérő sorozatot, és korukhoz képest elképesztően jól néznek ki!
Samantha és fia Johnny
Samantha és fia, Johnny

Jockey imádja Samantha haját

Mindenkit ledöbbentett, amikor Linda Gray, a Dallas Samanthája megjelent az egyik tévéműsor felvételén. A most 71 éves színésznő elképesztően jól néz ki, akár húsz évet is letagadhatna korából. Linda korábban egy interjúban azt mondta, hogy fiatalságát a jógának köszönheti, na és persze annak, hogy állandóan unokái után rohangál a játszótéren.
De azért ne legyünk naivak, szinte biztos, hogy a színésznő nem vetette meg a plasztikai sebészetet az elmúlt években, de a többi hollywoodi dívához képest egészen visszafogottan tette. „Linda káprázatosan néz ki. Rajta nem fog az idő, de bevallom, én mindig is a haját imádtam a legjobban” – áradozott kolléganőjéről a Jockey-t alakító Larry Hagman.

Részlet az első Dallas részéből, itt!

Jól jött a gázsi
A sorozat szereplői azt is elmondták: nyilván az embereknek nagy meglepetés velük újra találkozni a képernyőn, de ők 1991 óta – akkor ért véget a Dallas – rendszeresen találkoztak. „Mi nemcsak kollégák vagyunk, hanem barátok is, így az elmúlt húsz évben azért összejártunk. De az, hogy újra együtt dolgozhatunk, számunkra is újdonság” – áradozott Linda Gray. 

Lucy nem tudott annyit költeni plasztikára...
Lucy nem tudott annyit költeni plasztikára…

Klánok és klónok háborúja
A héten visszatérő Dallas már a fiatalok harcáról szól. Bobby fia, a jól fésült Christofer az alternatív energiaforrások híve, míg Jockey csemetéje, a kis Johnny, egész Southforkot feltúrja, hogy egy csepp olajat is találjon. Az első részben a 71 éves Linda Gray – Samantha – fiatalabbnak néz ki, mint az 54 éves Charlene Tilton – Lucy. Jól látható, hogy kinek sikerültek jobban a plasztikái.
A sorozat főcíme egyelőre elég visszafogott, bevett szokás, hogy akkor kezdik mutogatni fotókkal a szereplőket, ha a sorozat megéli a második évadot. Ráadásul nagyon úgy néz ki, hogy a nagy öregek csak a sorozat első néhány epizódjában lesznek jelen, aztán Bobby és Jockey visszatér a nyugdíjas életbe.

Nézd meg, hogy a visszatérő szereplők hogy néznek ki most! Kattints ide a galériáért!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top