TV-sztárok

Bejelentés: Terhes a Rómeó és Júlia sztárja

Hivatalosan is bejelentették, hogy Claire Danes színésznő és férje, Hugh Dancy, első gyermeküket várják.
Szülők lesznek
Szülők lesznek

„Határozottan van rá esély, de nem tervezzük. Az biztos, hogy remek lenne” – nyilatkozta még tavaly ősszel a 33 éves amerikai színésznő a People magazinnak, amikor arról kérdezték, szeretnének-e férjével kisbabát. 

Nos, tervezni talán nem tervezték, a színészpár azonban tegnap sajtószóvivőjén keresztül hivatalosan is megerősítette, hogy Danes első gyermekükkel várandós. Azt, hogy terhessége hányadik hónapjában jár, nem árulták el, ugyanakkor közölték, hogy a színésznő még egészen biztosan szerepelni fog a Homeland című tévésorozat szeptemberben kezdődő, második évadjában.

Claire Danes és Hugh Dancy öt évvel ezelőtt, az Este című film forgatásán ismerkedtek meg, és 2009-ben házasodtak össze, egy zártkörű ceremónián. „Szeretem a házasságot, biztonságban érzem magam. Sokat segít, ha olyan emberhez mész feleségül, akibe szerelmes vagy. Néha ránézek és arra gondolok: mennyire jóképű! Megfontolttá és boldoggá tesz, hogy velem van” – áradozott férjéről egy korábbi interjújában Danes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top