TV-sztárok

Így tér vissza Stohl András

Stohl András hamarosan egy újabb könyvben mesél a börtönben töltött hónapokról. A Bors úgy tudja, hogy Alföldi Róbert a fejébe vette: helyreállítja színésze és barátja megtépázott hírnevét.

Így tér vissza Stohl AndrásNem csak a bajban állt mellette

Évtizedes barátság köti össze a Nemzeti Színház igazgatóját és Stohl Andrást. „Alföldi nagyon jó barátom. (…) Amikor bajba kerültem, akkor derült ki, hogy mennyire szoros a kapcsolatunk. Ott volt az ügyvédválasztásnál, segített a lelkem stabilizálásában is. Kimutatta, hogy mennyire fontos vagyok neki. Amit értem tett, az példaértékű…” – áll Stohl első könyvében. És Alföldi nem engedte el a színész kezét a szabadulása után sem.

Hatszor meggondolni, mit mondunk

A Bors úgy tudja, hogy Alföldi a fejébe vette: helyreállítja színésze és barátja megtépázott hírnevét, s újra befuttatja a színházi és tévés szakmában. „A direktor ellenőrzi a színész minden nyilatkozatát, nyilvános szereplését, mert meggyőződése, hogy barátja hajlamos meggondolatlan kijelentéseket tenni, amiket később ellene fordíthatnak” – írja a Bors. Az új könyvet is elolvasta Alföldi, és bizonyos fejezeteknél azt tanácsolta, hogy inkább vegyék ki. 

„Alföldi Róbert véleményét Buci szinte feltétel nélkül elfogadja. Már az első könyvünket is átolvastatta vele. A színházigazgatónak annyira tetszett, hogy elsírta magát. Ezúttal a téma és a körülmények miatt kritikusabb volt. Ezután András két, könyvben szereplő interjút le akart tiltatni, sőt egy-egy kényesebb fejezetet is. Hosszú, vitákkal teli egyeztetési procedúra kezdődött, ezért sem jelent meg előbb a könyv” – mondta el a szerző, Szalai Vivien, aki szerint az elsőnél is „keményebb” könyv született.

Így tér vissza Stohl András

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top