TV-sztárok

Kivették a TV2 műsorvezetőjének mellimplantátumát

Vámos Erika huszonévesen, egy nagyobb fogyást követően döntött úgy, hogy megcsináltatja mellét, mára viszont megbánta, ezért úgy döntött, kiveteti a 200 köbcentis implantá­tumokat – írja a Blikk.

Kivették a Tv2 műsorvezetőjének mellimplantátumátHiába választotta nyolc évvel ezelőtt is a legkisebb implantátumot a Két testőr című műsor házigazdája, azt mondja, soha nem érezte teljesen a magáénak. „Egyszerűen úgy éreztem, és persze ez a mai napig tart, hogy valami idegen dolog van a testemben” – mondta Erika, aki most megszabadult a szilikontól.  Az orvos szerint nem gyakori, hogy valaki ki akarja vetetni az implantátumait, de azért nem is egyedi Erika esete.
„Ha ő úgy érzi, hogy nem tud azonosulni az implantátumokkal, akkor valóban az a legjobb megoldás, ha kivesszük azokat. Persze ilyen esetben számolni kell a mellek megereszkedésével” – mondta a Blikknek dr. Tizedes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top