TV-sztárok

Kisbabát vár a Story4 üdvöskéje

Első gyermekét várja a Story4-en futó Hetedik mennyország című sorozat sztárja, Beverley Mitchell. A színésznő a negyedik hónapban van.

A 31 éves színésznő a People magazinnak elmondta, hogy már a negyedik hónapban jár, és amióta állapotos, nagyon érzékeny a szagokra. „Egy gyerek piszkos pelusát is kiszagolom, még akkor is, ha az étterem másik végében ül a szüleivel” – mesélte Beverley, aki áprilisban ad életet első gyermekének. „Hét terhességi tesztet vettem, majd elmentem az orvoshoz is, és vettem még két tesztet. Csak ezután hittem el, hogy valóban babát várok.”
A színésznő és férje négy éve házasodtak össze Olaszországban, csakúgy, mint néhány héttel ezelőtt a sorozat másik színésznője, Jessica Biel. „Jess volt az én koszorúslányom négy évvel ezelőtt. Fontos része az életemnek, ezért az elsők között volt, akivel megosztottam a jó hírt. Nagyon sírtam, és mondtam neki, hogy  mostantól ő lesz Jessica néni” – folytatta a színésznő.

Kisbabát vár a Story4 üdvöskéje

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top