TV-sztárok

Ezért vitáznak a Voice mesterei

A Voice kreatív producere úgy érzi, hogy néhány gyengébb énekest is továbbjuttattak a mesterek a párbajadásokig, ez pedig szerinte nem volt szerencsés döntés – írja a Bors.

Ki legyen Aranyanyu? Ismerd meg a 12 döntőst, és dönts el Te, hogy kik kapják 2012-ben a Richter Aranyanyu Díjat és az elismeréssel járó 200 ezer forintot!

Wágner Tamás kreatív producer szerint, a Voice-mesterek sokszor a saját fejük után mennek, ennek azonban nem minden esetben örültek a műsor készítői. „Előfordult, hogy olyan versenyzőt juttattak tovább, akit én rossznak hallottam. A műsorral együtt élve én nézőként és televíziós szakemberként figyelem a produkciókat. Nemegyszer voltam már dühös. Olyan helyzetben vannak, hogyha egyszer megnyomták azt a gombot, akkor már nem tudok mit csinálni, a döntést nem lehet visszacsinálni” – magyarázta Wágner a Borsnak.

A szakember ugyanakkor büszke arra, hogy mesterek nem bábok. Nekik nem lehet megmondani, mit tegyenek, hanem önálló döntésre képes, határozott zenészek. Egy-egy vitatott döntés után azonban a négy mester, a szerkesztő és a producer összeül, hogy megbeszéljék a problémát.

Ezért vitáznak a Voice mesterek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top