TV-sztárok

A karácsonyi készülődés lehet ajándék is

Fáradt vagy? És csak most jönnek ez ünnepek... egymásnak adják a kilincset a család és a barátok. Megint úgy lesz, mint tavaly?

Kezdj neki kipihenten a karácsonyi pörgésnek Bükfürdőn, a Greenfield Hotelben, ahol forralt borral és fáklyás esti sétával hangolódhatsz rá az adventre. All inclusive ellátás és ünnepváró programok kicsiknek és nagyoknak is segítenek az ellazulásban és feltöltődésben.

A karácsonyi készülődés lehet ajándék is

 

Mi nők, ha a közelgő ünnepekre gondolunk, nem csak a karácsony meghitt hangulata, a színes-díszes ajándékok és az ünneplőbe öltözött családunk jut az eszünkbe. Hiszen napokkal korábban elkezdjük a készülődést, hogy minden elvárásnak megfeleljünk. Aztán eljön a karácsony. Ott az egész napos sütés-főzés, mosogatás, és estére holtfáradtan rogyunk az ágyba.

A karácsonyi készülődés lehet ajándék is

 

Ha eleged van a karácsonyi őrült hajtásból, ami megfoszt az ünnep lényegétől, idén válaszd a Greenfield Hotel****Golf&Spa-t, ahol ünnepi hangulatban és kényelemben az all inclusive szoláltatással megkapsz mindent, amire ilyenkor csak szükséged lehet.

A karácsonyi készülődés lehet ajándék is

 

Az elmúlt év fáradalmainak kipihenésében egy kényeztető masszázs segít. A hotel mintegy 3500 m2-es Spa- és Szaunavilága, a finn-, infra-, fény- és hangterápiás szaunákkal, gőzfürdővel, sókamrával, gyógy-, élmény- és gyermekmedencékkel a tökéletes pihenés és élmény biztosítékai.

Igazi pihenés, amikor főzés és mosogatás helyett csak le kell ülni az asztalhoz és kedvedre válogathatsz a fogások közül.

A karácsonyi készülődés lehet ajándék is

 

December 24-én Classic Quartett előadása teszi varázslatossá a karácsony estét.

December 25-én Sövegjáró Áron zenés műsorában az ünnephez illő lírai dalokat, musicalrészleteket és világslágereket szólaltat meg. A jó hangulatról minden nap színes, animációs programok gondoskodnak. A Greenfield all inclusive szoláltatások segítenek, hogy az ünnepek idén valóban a kikapcsolódásról és a pihenésről szóljanak.

 További információk

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top