TV-sztárok

Weisz Viktor, a Voice döntőse: “Én nem a semmiből jöttem”

Több mint tíz éve énekel Weisz Viktor, a Voice döntőse, és elmondása szerint végigjárta a ranglétrát: alkoholgőzös, vidéki falunapon, és decens szálloda színpadán is szórakoztatta már a közönséget, és a szerelmet is a zene hozta el neki.

Weisz Viktor, a Voice döntőse: „Én nem a semmiből jöttem„Nemegyszer féltem a színpadon”

Somogymegyeren, egy alig hatszáz lelket számláló faluban kezdte életét és pályáját Weisz Viktor, és sok év alatt építette fel úgy a karrierjét, hogy ma már meg is él a zenés stand-up comedy műsoraiból. A 32 éves fiatalember remekül utánozza Korda György, Győzike, de még Völgyi Zsuzsi hangját is, a fellépései pedig egyaránt meghatóak és nevettetőek. A szakma is jó ideje szemmel tartja, olyannyira, hogy nyáron volt is egy közös műsora Falusi Mariannal, aki felkérte őt, hogy énekeljenek együtt. „Lépésről lépésre haladtam ezen a pályán, és ezek a lépések nem mindig voltak kényelmesek – meséli Viktor. – Akadt olyan buli, ahol a részegek a hajánál fogva húzták el a színpad mellől a szerencsétlenül járt technikusomat, mert nem volt nálunk az a zenei alap, amire ők szerették volna, ha énekelek. Nemegyszer féltem a színpadon, néha rendőröket is kellett hívni, ám azt hiszem, ez az időszak is fontos volt ahhoz, hogy fejlődjek, hogy meglegyen bennem a kellő szakmai alázat, ha egyszer egy csillogóbb mikrofonhoz jutok. Ennek éreztem már az előszelét az elmúlt évek során többször is, azonban a TV2 tehetségkutatója az, ami az eddigi legnagyobb sikeremnek mondható. Én nem a semmiből tűntem fel. Én kőkeményen megdolgoztam azért, hogy idáig jussak.”

Egyszerű őszintesége győzött

Mint azt a mesterek is elmondták, Viktor nem a hangjával győzte le párbajellenfelét, Perut, hanem a belőle sugárzó alázattal, könnyedséggel, egyszerű őszinteséggel. Most hatalmas izgalommal készül a december 21-én kezdődő élő show-kra, amiben nagy lelki támaszt nyújt neki szerelme, Kriszta. „Őt is az éneklésnek köszönhetem – mosolyog. – Januárban felléptem Sóstón, ahol régi barátokkal futottam össze, és velük volt az egyikük testvére, aki ma már az én kedvesem. Kriszta több mint tíz évig élt Görögországban a korábbi kedvesével, ám annak a kapcsolatnak vége lett és hazaköltözött, az én legnagyobb örömömre. Hamarosan egy éve, hogy elválaszthatatlanul együtt vagyunk, és bizton állítom, hogy ő az én önbizalmam és lelki nyugalmam legnagyobb tartóoszlopa.”

keretes cikk - vak
ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top