TV-sztárok

Aniston pasija kikotyogta, hogy a színésznő kisbabát vár

"Végre terhes Jennifer Aniston!" – áll az amerikai InTouch magazin címlapján. A lap bizalmas információk alapján tette címlapra, hogy a színésznő és Kate Middleton egyaránt gyermeket várnak.

keretes cikk - vak
ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

Aniston pasija kikotyogta, hogy a színésznő kisbabát várAz amerikai magazin egész pontosan „Végre Kate és Jennifer is terhes!” szalagcímmel hirdeti aktuális számát. Míg az egyik „címlaplány”, Kate Middleton váradósságát december 3-án hivatalosan is megerősítették, addig Jennifer Aniston esetében mindez még várat magára. Ugyanakkor a lap munkatársai felhajtottak egy jól értesült informátort, aki a színésznő vőlegényére, Justin Theroux-ra hivatkozva állítja, hogy igenis, jön a baba.

„Justin számolt be róla a barátainak. Jen elképesztően izgatott, ugyanakkor aggódik a kora miatt és azért, mert a terhessége még nagyon korai szakaszban van. Biztosra szeretne menni, hogy minden rendben lesz, és most az egészségére koncentrál” – nyilatkozta a pár közeli ismerőse a magazinnak.

A 43 éves színésznő sajtósa ezzel szemben cáfolta az „értesüléseket”, de az In Touch továbbra is hisz igazában, mert valamiféle furcsa izgalmat látnak a szerelmesek egész környezetében. „Mindenki nagyon izgatott körülöttük. Ez hatalmas öröm nekik.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top