TV-sztárok

Kikészítik a társai Somló Tamást

Mester kollégái rendszeresen megkérdőjelezik az LGT énekesének döntéseit. Az idős zenész állítja, nem érdeklik a kritikák, pedig valójában nagyon is idegesítik – írja a Bors.

A ma esti párbajon már előre borítékolható a mesterek közötti újabb nézeteltérés. A viták kirobbantója általában Somló Tamás, aki már sokszor kiverte a biztosítékot döntéseivel. Legutóbb – mint a ma esti adásból kiderül – Malek Andreával szólalkozott össze. A bulvárlap úgy értesült, zenésztársai állítólag nemegyszer kérdőre vonták Somlót, s a színfalak mögött a mesterek olykor egymásnak feszülnek. Az LGT énekese állítja, nincs szó semmilyen nézeteltérésről. „Persze hogy mindenről más a véleményünk, különbözőek vagyunk. Szívesen meghallgatom mások álláspontját, de a döntéseimet egyedül hozom, és vállalom is értük a felelősséget” – jelentette ki a csaláson kapott Somló, aki ugyan határozottnak tűnik, a Bors információ szerint azonban megviseli a választás felelőssége.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top